Als jonge en dynamische organisatie vinden wij het belangrijk dat jij maximaal wordt uitgedaagd en beloond. De juiste mens op de juiste plek, zorgt voor het beste resultaat. Dat is de belofte van Yellow.

Persoonlijke ontwikkeling is voor ons essentieel. Wij zorgen met elkaar dat je persoonlijke ontwikkeling op de route blijft van je ambities. Je bent niet alleen en wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons, zo goed als kan, wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te kunnen halen. En dat lukt met uitdagende opdrachten en een groeiend klantenbestand.

 

Wat past het beste bij jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities?

YellowFinance maakt gebruik van verschillende contractvormen. Je kiest hetgeen het beste bij jou en jouw uitdagingen past:

  • Reguliere arbeidsovereenkomst met vast dienstverband
  • Midlancen - zekerheid van vast dienstverband met de vrijheid van een ondernemer

 

Onze vacature: kom werken bij Yellow!

 

Midlancen - nader uitgelegd

Voor iedere professional die de zekerheid van een dienstverband wil en de vrijheid van een ondernemer biedt onze midlance overeenkomst de perfecte balans. Je salaris hangt direct samen met de omzet van je opdracht. In een vast dienstverband geniet je van alle rechten die elke werknemer in Nederland heeft. Je werkt met ons mee aan de groei van Yellow. Behalve verzekerd zijn van basisinkomen bij ziekte of geen opdracht maak je ook deel uit van een professionele organisatie waar 'het gewoon goed geregeld is'. En dat in combinatie met de vrijheid van ondernemen.