Kom jij Yellow versterken?

Als financial ben je ongetwijfeld goed op weg. Je houdt van het vak en je bent gedreven. Ben je toe aan een nieuwe stap om jezelf verder te ontwikkelen? Je wilt met je kennis en kunde uitdagingen aangaan bij verschillende bedrijven. Aan de andere kant krijg je energie van de verbinding met collega’s en je wilt graag met ons Yellow verder uitbouwen.

Kom bij Yellow

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met hoog opgeleide financiële professionals en zoeken versterking! Bij ons is er ruimte voor je ondernemersgeest en hoor je bij een mooi team met enthousiaste financials. We bieden een uitstekende beloning en vrijheid die hoort bij een professional.

Jouw profiel 

Je bent enthousiast, communicatief vaardig, oplossingsgericht, ondernemend en op zoek naar uitdagingen. Je hebt een accountancy achtergrond en bij voorkeur werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven. 

of

Je bent een finance professional met transactie ervaring en je bent toe aan een volgende stap met veel afwisseling. Je zoekt een omgeving waarin je opdrachtgevers kan helpen bij een aankoop van een onderneming of het verkoopklaar maken. 

 

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Bart Kemp: 06-53720172 – [email protected]