Kom jij Yellow versterken?

Als financial ben je ongetwijfeld goed op weg. Je houdt van het vak en je bent gedreven. Ben je toe aan een nieuwe stap om jezelf verder te ontwikkelen? Je wilt met je kennis en kunde uitdagingen aangaan bij verschillende bedrijven. Aan de andere kant krijg je energie van de verbinding met collega’s en je wilt graag met ons Yellow verder uitbouwen.

Kom bij Yellow

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met hoog opgeleide financiële professionals en zoeken versterking! Bij ons is er ruimte voor je ondernemersgeest en hoor je bij een mooi team met enthousiaste financials. We bieden een uitstekende beloning en vrijheid die hoort bij een professional.

Jouw profiel 

Als CFO-as-a-service professional ben je betrokken bij diverse opdrachten, met name in de Randstad. Dit zijn veelal opdrachten bij bedrijven die in beweging zijn en voor een periode behoefte hebben aan extra financieel strategische slagkracht. 

Je rol varieert van (parttime) CFO tot rechterhand CFO, afhankelijk van je ervaringsniveau en de omvang van de organisatie. Je adviseert en bent sparringpartner van de directie of DGA. Naast deze inhoudelijke inzet ben je betrokken bij het verder professionaliseren en uitbouwen van YellowFinance. Ons team bestaat uit ca. 13 professionals en we organiseren diverse evenementen voor onze opdrachtgevers en ons netwerk. 

 

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Bart Kemp: 06-53720172 – [email protected]