Sjoerd Hoogervorst

Sjoerd Hoogervorst

Een registeraccountant met ruim 16 jaar ervaring in brede dienstverlening aan een groot aantal organisaties, met name zowel nationaal en internationaal georiënteerde midmarket  ondernemingen.

Bart Kemp

Bart Kemp

Brede financieel professional - registeraccountant met oog voor het bredere perspectief voor zoals cultuur, mens, verandering en ondernemerschap. Gestart in de accountancy met tussentijdse ervaring opgedaan in due diligence praktijk.

Roy de Ridder

Roy de Ridder

Gedreven financial, registeraccountant met een brede ervaring en interesse. Heeft zijn basis gelegd in de auditpraktijk met ervaring in diverse adviestrajecten op het gebied van riskmanagement en governance.

Wendy van Geel

Wendy van Geel

Communicatief sterke financial met aandacht voor het verhaal achter de cijfers. Allround ervaring opgedaan in verschillende disciplines (accountancy, audit, business control, finance management) en in verschillende sectoren.

Olaf Zwezerijnen

Olaf Zwezerijnen

Een young professional met een sterk analytisch vermogen. Gemotiveerd om processen efficiënter in te richten en bedrijven te helpen om (groei)doelstellingen te bepalen en te behalen.

Tim Hartsink

Tim Hartsink

Gedreven sparringpartner met aandacht voor het verhaal achter de cijfers. Blinkt uit in teamwork, interesse en betrokkenheid bij het onderwerp.


Edward van Vught

Edward van Vught

Finance professional met ruim 15 jaar ervaring waarbij hij een grote verscheidenheid aan ondernemingen, zowel profit als non-profit, zowel nationaal als internationaal, heeft bediend. Niet alleen extern als registeraccountant maar ook intern als CFO. 

Wouter Molenaar

Wouter Molenaar

Registeraccountant met ruim 17 jaar ervaring bij een Big-4 kantoor. Heeft een sterk analytisch vermogen en daarbij zeer gericht op het culturele en menselijke aspect binnen ondernemingen.

Marloes Steentjes

Marloes Steentjes

Een breed inzetbare register controller met achtergrond in de accountancy en diverse functies in controlling. Is in staat snel een goed beeld te vormen van het speelveld waarin ze zich bevindt, verbinding te maken met de verschillende belanghebbenden.