Jordy Jonker

Jordy Jonker

Registeraccountant met ervaring bij een grote verscheidenheid aan ondernemingen en omgevingen. Is in staat om snel verbinding te maken met collega’s op verschillend werk- en denkniveau en heeft een hoge mate van betrokkenheid en enthousiasme.

Daniël van Bakel

Daniël van Bakel

Ervaren finance professional met brede financiële kennis op het gebied van business en financial control. Mensgericht, goed in staat de verbinding te leggen binnen organisaties.

Babette ten Bosch

Babette ten Bosch

Financieel professional - registeraccountant – die energie krijgt van het oplossen van financieel strategische vraagstukken. Heeft brede ervaring opgedaan in audit, herstructureringen, due diligence en financieel management.

Myk Middendorp

Myk Middendorp

Ervaren recruiter gespecialiseerd in de bemiddeling van senior financials. Krijgt energie van het verbinden en matchen van persoon en bedrijf.

Wouter Molenaar

Wouter Molenaar

Registeraccountant met ruim 17 jaar ervaring bij een Big-4 kantoor. Heeft een sterk analytisch vermogen en daarbij zeer gericht op het culturele en menselijke aspect binnen ondernemingen.

Roy de Ridder

Roy de Ridder

Gedreven financial, registeraccountant met een brede ervaring en interesse. Heeft zijn basis gelegd in de auditpraktijk met ervaring in diverse adviestrajecten op het gebied van riskmanagement en governance.

Olaf Zwezerijnen

Olaf Zwezerijnen

Een young professional met een sterk analytisch vermogen. Gemotiveerd om processen efficiënter in te richten en bedrijven te helpen om (groei)doelstellingen te bepalen en te behalen.

Evert Onderdelinden

Evert Onderdelinden

Ervaren finance professional met ruim 18 jaar ervaring bij een Big-4 kantoor. Hoog inlevingsvermogen, enthousiast en betrokken. Heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende organisaties en zich de laatste 10 jaar op de publieke sector geconcentreerd

Edward van Vught

Edward van Vught

Finance professional met ruim 15 jaar ervaring waarbij hij een grote verscheidenheid aan ondernemingen, zowel profit als non-profit, zowel nationaal als internationaal, heeft bediend. Niet alleen extern als registeraccountant maar ook intern als CFO. 

Bart Kemp

Bart Kemp

Brede financieel professional - registeraccountant met oog voor het bredere perspectief voor zoals cultuur, mens, verandering en ondernemerschap. Gestart in de accountancy met tussentijdse ervaring opgedaan in due diligence praktijk.

Richard Vernes

Richard Vernes

Pragmatisch en resultaatgerichte registeraccountant. Communicatief sterk en daardoor in staat om snel verbinding te maken. Gestart in accountancy en daarna ervaring opgedaan als CFO bij organisaties in dynamische omgevingen.

Alex Buis

Alex Buis

Finance Professional, registeraccountant met ruime ervaring in transformaties van de financiële kolom. Daarnaast met zusterorganisatie OrangeOnly actief met de ontwikkeling van young professionals tot Register Controller.

Marloes Bottero-Steentjes

Marloes Bottero-Steentjes

Een breed inzetbare register controller met achtergrond in de accountancy en diverse functies in controlling. Is in staat snel een goed beeld te vormen van het speelveld waarin ze zich bevindt, verbinding te maken met de verschillende belanghebbenden.

Kom jij Yellow versterken?

Kom jij Yellow versterken?

Als financial ben je ongetwijfeld goed op weg. Je houdt van het vak en je bent gedreven. Ben je toe aan een nieuwe stap om jezelf verder te ontwikkelen? Je wilt met je kennis en kunde uitdagingen aangaan bij verschillende bedrijven.