Bent u klaar voor morgen?

De gevolgen van het Coronavirus zijn groot en hebben veel impact op ondernemingen. Voor sommige ondernemingen heeft het groei opgeleverd, voor andere ondernemingen juist veel onzekerheid over de huidige en toekomstige verdienmodel. Juist in deze tijden is het van belang om ook verder vooruit te kijken en de juiste route te bepalen, zodat uw onderneming klaar is voor de toekomst en ook op langere termijn haar doelstellingen kan bereiken.  

Bij YellowFinance hebben we meerdere ondernemingen begeleid in de herijking van hun strategieproces. Wij beschikken over hoogopgeleide hands-on professionals met een brede ervaring op het gebied van strategie en financieel management in veel verschillende sectoren. Onze professionals beschikken naast goede financiële skills ook over sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden.

Wat doen we? 
•    Wij faciliteren een strategiesessie waarin we op een interactieve en gestructureerde manier de relevante input  verzamelen;
•    Met onze brede en uitgebreide ervaring en onze  communicatieve vaardigheden zijn we goed in staat om de  deelnemers te prikkelen, uit te dagen, de spiegel voor te  houden en andere invalshoeken te bieden;
•    Daarnaast voeden we de deelnemers met onze eigen  ervaringen, de ervaringen van onze klanten en waarnemingen  in de markt.
Kortom: met onze frisse en kritische blik en gestructureerde aanpak helpen wij u verder!

Wat leveren we?
Wij verzamelen en verwerken de input die volgt uit de strategische sessie(s) en verwerken dit tot uw strategisch plan. Dit plan omvat naast de belangrijkste doelstellingen ook de actiepunten met daaraan gekoppeld de actiehouders en tijdslijnen.

 

Voor meer informatie download onze brochure

Strategie-update